در این مدل، ممکن است گسیختگی رخ ندهد، اما سازه به دلیل وقوع جابجاییهای قابلتوجه در قسمت دیواره خود، حالت ایمن خود را حفظ نخواهد کرد. میزان جابجاییهایی که در سطح دیواره رخ میدهد، بسیار حائز اهمیت است و نباید از مقدار معینی تجاوز کند.
بهعنوانمثال، در مواجهه با جریان آب فراوان یا موانع تأسیساتی، اگر این کار از سوی افراد متبحر اجرا شود، مشکلات میتوانند بهراحتی شناسایی شده و با بهرهگیری از دانش فنی و تجربیات قابلحل باشند. علاوه بر این، تحقیقات دقیق و بررسیهای کامل انجام شده توسط مهندسان متخصص، بهعنوان یک راهکار مؤثر، میتواند مشکلات زمینهای را بهبود بخشد.
در عملیات گودبرداری، عموماً سیستم نیلینگ نیازمند تجهیزات، امکانات و مصالح کمتری نسبت به روش انکراژ است. این ویژگی باعث میشود که این سیستم بهعنوان یک روش باصرفه اقتصادی بالا شناخته شود.
این دو روش علیرغم شباهاتهای بسیاری که با یکدیگر دارند دارای تفاوتهایی نیز میباشند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. تفاوت نیلینگ و انکراژ عبارت است از:
این نوع خاکها معمولا برای سازههای نگهبان نیلینگ مناسب هستند، چرا که معمولا متراکم بوده، خوب دانهبندی شده و همراه با میزان محدودی ریزدانه هستند.
لایهها و میان لایههایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،
این پوششها موجب یکپارچگی سازهای سیستم نیلینگ میشوند. پوشش موقت، یک سطح تکیهگاهی برای صفحه تکیهگاهی فراهم میآورد و نیز از بخش نمایان خاک در برابر عوامل جوی، از جمله هوازدگی، حفاظت میکند.
کنترل این وسیله به کمک سیستمهای هیدرولیک و پنوماتیک یا بادی صورت گرفته که توسط کنترل پنل قابل مدیریت است.
از روش نیلینگ میتوان در محدوده وسیعی از خاکها استفاده کرد. اجرای این روش در خاکهایی که شرایط مطلوبی دارند نیلینگ چیست میتواند موجب سهولت اجرای کار و اقتصادی بودن آن شود.
برخی از کاربردهای وسیع این روش تسلیح خاک شامل پایدارسازی شیب های طبیعی و یا ترانشههای مجاور راه ها، تعریض راه ها، گودبرداری در مجاورت سازههای موجود، پایدارسازی و مقاوم سازی سازههای نگهبان قدیمی و … می باشد.
لیست قیمت صفحه اصلی » بلاگ » نیلینگ (میخکوبی) چیست؟
بنابراین، روش میخکوبی، نهتنها از نظر فنی بلکه از جهت اجتناب از مشکلات قانونی نیز باید با دقت بالا اجرا شود. این فرایند نیازمند در نظر گرفتن عواملی مانند قدمت سازه، نوع بارگذاری ساختمان موردبررسی و اهمیت مشارکت مالکان و یا مالک بهرهبرداری از ساختمانهای مجاور است.
پیش از خواندن ادامه مقاله ابتدا فیلم نحوه اجرای نیلینگ خاک زیر را مشاهده کنید.
از مهم ترین مزایا و علتهای استفاده از روش نیلینگ، میتوان به موارد زیر اشاره کرد: